27 februarie 2019 – USSB A SUSȚINUT REVENDICĂRILE SANITAS ÎNTR-UN DIALOG CU DOMNUL SEVER ROMULUS STANA, PREFECTUL BUCUREȘTIULUI

0
1058

USSB a solicitat o întâlnire cu Prefectul Capitalei pentru a arăta care sunt nemulțumirile membrilor SANITAS, atât din București cât și din întreaga țară, cu privire la disfuncționalitățile Legii salarizării și ale Regulamentului de sporuri, precum și de cele provocate de O.U.G. 114/2018.

Totodată, reprezentanții USSB au argumentat necesitatea abrogării H.G. 250/1992 care limitează zilele de concediu de care pot beneficia salariații din Sănătate și Asistență socială. 

Menționăm că, potrivit legii, instituția prefectului este cea care reprezintă Guvernul pe plan local, prefectul Bucureștiului fiind garantul respectării legii și a ordinii publice la nivelul Capitalei. 

Domnul Sever Romulus Stana a acceptat soluția propusă de USSB de a media o întâlnire între conducerea organizației sindicale și principalele instituții care au capacitatea de a rezolva solicitările SANITAS: Ministrul Sănătății, Ministerul Muncii, Secretariatul General al Guvernului și UMF.

Conform promisiunii, întâlnirea va avea loc până la jumătatea lunii martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *