Astăzi, 14 octombrie 2019, a fost o zi importantă pentru noi. Am arătat că se poate!

Împreună cu voi am reușit să aducem la masa discuțiilor, autorități și actori politici, pentru a oferi alternative la politicile publice din sănătate.

Astfel, v-am consultat prin intermediul a peste 5.000 de chestionare, am organizat focus-grupuri, mese rotunde, cu experți și voluntari din domeniu, ocazii cu care ne-au fost semnalate o serie de probleme referitoare la salarizare, sporuri și condiții de muncă. Împreună am identificat rezolvări punctuale, elaborând mai multe propuneri de politici publice privind un sistem echitabil de salarizare pentru întreaga echipă medicală, deoarece aceasta este dorința voastră.

Sperăm ca și decidenții să susțină măsurile propuse de noi, astfel încât aceste nedreptăți din sănătate să fie rezolvate în beneficiul salariaților, dar și al pacienților.

Comisia pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, a fost gazda mesei rotunde de astăzi, dedicate proiectului nostru cu fonduri europene, unde Sanitas București și Sanitas Covasna sunt parteneri.

Mulțumim pe această cale domnului deputat Corneliu Florin Buicu, președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, care a moderat discuțiile. De asemenea, mulțumim domnilor deputați Nicolae Bănicioiu și Daniel Constantin pentru prezență și intervenții, iar domnilor deputați Dan Vîlceanu și Petru Movilă, cât și senatorului Emanuel Gabriel Botnariu pentru sprijin și deschiderea în a găsi soluții pentru un sistem de sănătate mai performant.

Vom continua să oferim soluții și să fim parteneri de dialog pentru toate segmentele din societate care susțin un sistem de sănătate mai bun și orientat către un management modern.

Viorel Hușanu,
Președinte Uniunea Sindicală Sanitas București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *