Ești membru de sindicat într-o organizație afiliată la Uniunea Sindicală Sanitas București (U.S.S.B.), dar NU faci parte din conducerea acesteia?
Te interesează în mod deosebit activitatea sindicală și crezi că ai calități de lider?
VREM SĂ TE PROMOVĂM !

Noi, U.S.S.B., te invităm să ne trimiți un material scris, pe o temă sindicală, care să conțină idei, opinii, comentarii, propuneri de activități etc.
Participă la concurs cu materialul trimis și poți câștiga unul dintre cele trei premii:
• 1 premiu constând într-un loc gratuit la Școala de vară a Institutului de Cercetări Sindicale I.C.Noica, în perioada 3 – 6 septembrie 2015 ( pentru o persoană cu vârsta de până în 35 de ani);
• 2 premii constând într-un sejur de 4 zile, la mare sau la munte, în perioada 20 august – 14 septembrie 2015. Câștigătorii vor putea fi însoțiți de soț/ soție/prieten(ă).

Materialele declarate câștigătoare vor fi publicate în revista organizației noastre.

Membrii de sindicat ai oricărei organizații afiliate la U.S.S.B. (care nu fac parte din conducerea organizației locale) sunt invitați să înscrie în competiție materiale realizate în perioada 1 – 15 august 2015, având ca subiect sindicatul, activitățile acestuia, propuneri detaliate pentru îmbunătățirea vieții e organizație etc.
Materialele pot fi articole, comentarii, reportaje, analize etc. și pot fi însoțite de fotografii sau înregistrări audio – video. Un concurent poate participa cu până la trei materiale distincte.
Dimensiunea unui material va fi de maxim 5000 de caractere (aproximativ două pagini A4, Times New Roman, dimensiune font – 12)

sanitas 1990-2015