SANITAS continuă negocierile pentru acordarea drepturilor salariale pentru toate categoriile de personal din sănătate și asistență socială.

Miercuri, 10 august 2016, a avut loc o întâlnire între liderii Sanitas și Ministrul Muncii, dl. Dragoș Pâslaru împreună cu Ministrul Sănătății, dl. Vlad Voiculescu, la care s-au clarificat o serie de aspecte referitoare la toate categoriile de personal din sistemul sanitar și de asistență socială.

În acest sens am solicitat transmiterea de clarificări către unităţile sanitare în ceea ce priveşte gărzile suplimentare, contractele individuale de muncă pentru acestea, modalitatea de plată, etc.

În aceeaşi măsură, am solicitat garanţii pentru continuarea negocierilor pentru toate categoriile de salariaţi din sistemul sanitar şi de asistenţă socială, (medici, asistenţi medicali, infirmiere, alte categorii de personal medico-sanitar, personal TESA, salariaţi din DSP-uri, din creşe, grădiniţe şi medicina şcolară).

În urma discuțiilor avute, urmează ca în perioada următoare să se înfiinţeze comisii de lucru la toate nivelurile pentru a analiza și a putea lua cele mai bune decizii pentru întreg sistemul sanitar și de asistență socială.

#mereu alături de voi!